miercuri, 12 decembrie 2012

lenovo p770 dual sim android 4.1 jelly bean baterie 3500mah

Lenovo a lansat de curand telefonul LENOVO P770 DUAL SIM cu o baterie impresionanta! 3500mah ce pot sustine aproximativ 29ore de convorbire sau stand-by de pana la 26zile!
 Lenovo p770 dual sim este dotat cu blit pentru camera dorsala! este primul model de telefon dual sim de la lenovo ce are blit!
 telefonul ruleaza cel mai versatil sistem de operare de la Google, Android 4.1 jelly bean si beneficiaza de un puternic procesor dual core mtk6577t de 1.2ghz!
 memoria ram a telefonului lenovo p770 este de 1gb tip ddr3 si este arhi-suficienta pentru a rula jocuri performante sau aplicatii. Lenovo p770 suporta aproape orice joc 3D si este compatibil cu softurile ymess si skaype pentru apel video!
 ecranul telefonului lenovo p770 dual sim este de cea mai buna calitate, rezolutia este mare, de 540x960 qHD. Ecranul este tip iPS capacitive, unul foarte bun cu o claritate de invidiat.

iata mai jos cateva caracteristici principale ale telefonului:
-functioneaza in orice retea, atat gsm cat si 3G WCDMA!
la acest telefon ca la multe altele, doar sim-ul 1 este functional in reteaua wcdma si gsm iar sim-ul 2 functional doar pe reteaua gsm.
-supor dual sim online, da aest telefon are posibilitatea de a functiona ambele simuri online in acelasi timp, fara a mai restarta telefonul (daca va aduceti aminte de primele telefoane, cand, daca vroiai sa folosiesti unul din sim-uri, celalalt sim trebuia inchis si telefonul se restarta! ei bine, la acest telefonu nu este cazul de asa ceva)
 Ce este de precizat, este faptul ca acest telefon nu are dual procesor in apel! adica, daca vorbiti pe sim1, sim2 apare inchis. In schimb.. daca navigati pe internet, pe sim1, puteti prelua apel pe sim2, iar conexiunea de date de pe sim1 v-a intra in stand-by!
 Daca doriti totusi sa primiti avertizare atunci cand sunteti sunat de pe sim2 dar vorbiti pe sim1, puteti redirectiona apelurile intre sim-uri!


vom revenii cat de curand cu poze reale si cu mai multe detalii despre acest telefon!


pentru a achizitiona acest telefon dual sim la un pret minim, accesati siteul solomobiles.ro, sectiunea telefoane dual sim cu android, modelul LENOVO P770 DUAL SIM

Un comentariu:

  1. Am vazut in prezentarea video de la dvs. de pe site ca in datele prezentate in softul quadrant apare la procesor un singur core... unde e eroarea?

    RăspundețiȘtergere